Geef je haren een boost met extensies

Een volle bos haar is iets wat we allemaal graag willen hebben. Helaas speelt de natuur niet altijd in ons voordeel. Het komt regelmatig voor dat onze haarbos uitvalt en steeds dunner begint te worden. Gelukkig ben je echt niet de enige. Bn’ers maken bijvoorbeeld massaal gebruik van hairextensions om hun haar een vollere look te geven. Door hairextensions op basis van echt haar aan te schaffen ziet niemand meer het verschil met je eigen haren. Het lijkt alsof je ineens een mooie volle haarbos gekregen hebt. Onze haarclips zijn eenvoudig zelf aan te brengen en kan je dagelijks gebruiken. Je kan de clips zelfs mee wassen met je eigen haren.

Bestel een set met onze hulp

Je wil graag een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Het enige nadeel is dat je gebonden bent aan de kleuren van onze sets. Wij hebben standaard een aantal veel voorkomende haarkleuren in ons assortiment opgenomen. Het is handig als de kleur aansluit bij je eigen haarkleur. Als je twijfelt over de kleurkeuze, dan kan je ons altijd een e-mail sturen. Stuur ons een paar foto’s met je eigen haar, zodat wij een idee hebben welke set het beste bij je past. Je weet zo zeker dat je geen verkeerde keuze maakt en het eindresultaat er verbluffend goed uitziet. Eventueel is het mogelijk om de hairextensions te verven. Bijvoorbeeld als je eigen haren geverfd zijn en je ze graag dezelfde kleur wilt geven. Doordat onze sets 100% natuurlijk zijn is verven geen enkel probleem.

Breng de hairextensions eenvoudig zelf aan!

Bij ons heb je geen gedoe meer met wax, lijm of andere schadelijke middelen om je haren meer volume te geven. Het enige wat je hoeft te doen is bepalen waar je meer volume wil hebben. Klik het klemmetje open en schuif deze tussen je eigen haren in. Druk de klem dicht en kam je haar over je nieuwe extensie heen. Niemand ziet meer dat je gebruik maakt van hairextensions en je ziet er stralend uit. Je hebt geen hulp meer nodig van dure haarsalons die vaak schadelijke middelen gebruiken om je extensies te bevestigen.

There are no comments.

Leave a Reply