Geef jouw kapsel een vollere look met Oxy hairextensions.

Ben je op zoek naar een snelle manier om jouw kapsel voller te krijgen? Oxy Hairextensions is de ideale manier om jouw haarbos binnen een paar minuten een volle uitstraling te geven. De meeste BN’ers werken al met hair extensions om een mooie volle haarbos te krijgen. Je hoeft hiervoor echt niet meer naar een dure haarsalon om je haarbos zo mooi vol te krijgen. Op onze website verkopen we speciale haarclips die je eenvoudig in je haar vast kan maken. Het is een klusje die je helemaal zelf kan uitvoeren. Doordat je de haarclips in dezelfde kleur als je eigen haren kan bestellen, ziet helemaal niemand dat je extensies gebruikt. Je kan net als de bn’ers schitteren op de rode loper met een volle bos.

Waar worden de hair extensions van gemaakt?

Op het internet zijn er verschillende bedrijven te vinden die hairextensions aanbieden. Het nadeel is dat de meeste van nylon draden gemaakt worden. Bij Oxy maken we de extensies alleen van 100% natuurlijk haar. Door een natuurlijk product te gebruiken valt het niemand op dat je van clips gebruik maakt. Elke clip bestaat uit stijl en zacht haar. Als iemand zijn hand door je haren haalt wordt het verschil niet gevoeld. Dit komt doordat we op onze website alleen een 100% natuurlijk product verkopen.

Geef je haren direct een vollere look met een complete set

Bij ons bestel je niet één clip, maar een complete set. Deze bestaat uit verschillende banden met natuurlijk haar. Je kan zo op natuurlijke wijze extra volume aanbrengen door de clips op strategische plekken te plaatsen. Een set bestaat uit 16 verschillende clips. Door de clips te combineren krijg je direct een volle natuurlijke look. De totale breedte van de clips bij elkaar is 80 cm. Je kan met de clips volledig rondom je haarbos voller maken. Doordat er gebruik gemaakt wordt van echt haar kan je de clips iedere dag dragen. De websites met synthetische haarclips zijn een stuk goedkoper. Alleen deze extensies zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik. Laat je haar er iedere dag schitterend uitzien met 100% echt haar.

There are no comments.

Leave a Reply